Op zoek naar een nieuwe bril?

Bij Eekelaar Optiek helpen we u bij het vinden van de best passende bril.
ga naar collecties

De mooiste brillenmerken
De meeste vakkennis
De nauwkeurigste meetapparatuur
De nieuwste contactlenzen
De beste service

Dat vind je bij Eekelaar Optiek allemaal onder één dak. Zonder arrogant te zijn, durven we dit te zeggen op basis van onze jarenlange ervaring en grote vaste klantenkring.

Wij zijn er trots op dat we met de mooiste merken mogen werken. Merken die niet overal te koop zijn. Van enkele merken zijn we zelfs de exclusieve dealer voor Tilburg en omgeving. Samen met jou zoeken we een prachtige bril of de nieuwste contactlenzen die écht bij jou horen en perfect passen. Onze vakkundige opticiens, optometristen en contactlensspecialisten nemen de tijd voor een uiterst nauwkeurige meting en leveren service op maat.

We maken gebruik van de nieuwste technieken om jouw ogen te meten en controleren, individuele brillenglazen te maken en de beste lenzen voor je te vinden.

Wij nemen de tijd voor je, zetten heerlijke koffie én hebben geregeld dat je bij ons voor de deur op onze kosten kunt parkeren. Jij bent onze gast!

Maak een afspraak of loop bij ons binnen. Welkom!

neem contact met ons op

Blijf op de hoogte

U bent van harte welkom! De optiekzaken mogen tijdens de lockdown open blijven en u kunt bij ons terecht voor een nieuwe bril, contactlenzen, oogonderzoek of oogmeting.
Maar we werken bij voorkeur op afspraak, om de klantenstroom binnen ons bedrijf te regulieren. Onze openeningstijden zijn van dinsdag t\m vrijdag ...
De vernieuwde Visioffice X nu bij ons exclusief in Tilburg! Vanaf nu bij ons exclusief in Tilburg! De vernieuwde Visioffice van Essilor. Deze meetzuil zorgt ervoor dat er een volledige nieuwe belevenis ervaren wordt tijdens het inmeten van de maatwerk producten van Essilor. De kwaliteit van het inmeten ligt nu hoger dan ooit. Nieuwsgierig geworden? We zie...
GRATIS PARKEREN BIJ EEKELAAR OPTIEK PARKEREN? Eekelaar Optiek betaalt!
Voor klanten van Eekelaar Optiek is het parkeren bij de winkel GRATIS, oftewel Eekelaar Optiek betaalt uw parkeerkosten.
In de winkel voeren wij uw gegevens op onze parkeer app in en rekenen na uw bezoek voor u af. Eenvoudig en een service naar onz...

Wij scoren een 9,2 op basis van 977 beoordelingen!

Eekelaar Optiek
Erg toegankelijk 13 aug. 2022
Eekelaar Optiek
Goed advies en heel professioneel 8 aug. 2022
Eekelaar Optiek
Zeer professioneel 6 aug. 2022
Eekelaar Optiek
Mooie brillen en goed geholpen 1 aug. 2022