Actieprijzen zonnebril op sterkte

De zomer komt steeds dichterbij en het lekkere weer komt er aan. Ook dit jaar kun je bij ons terecht voor het breedste assortiment zonneglazen en monturen. Naast een ruime keuze op het gebied van kleuren, spiegelcoatingen en gepolariseerde glazen ben je ook voor de beste UVbescherming voor je ogen bij ons aan het juiste adres.

Een goede zonnebril ziet er namelijk niet alleen hip uit, maar biedt ook een goede bescherming tegen UV-stralen. Zo hou je jouw ogen en de huid daaromheen gezond. Draag je een zonnebril met Eye-Sun Protection Factor (E-SPF) 50, dan zijn je ogen maar liefst 50 keer beter beschermd dan zonder je bril! Vraag naar de Eye-Sun Protection Factor of E-SPF in onze winkel. Kom snel langs en profiteer van de speciale actieprijzen! 

BESCHERM JE OGEN NET ZO GOED ALS JE HUID Voor de bescherming van je huid gebruik je een zonnebrandcrème met een factor die past bij jouw huidtype. Maar wist je dat UV-stralen ook aandoeningen en veroudering van de ogen kunnen veroorzaken? Schadelijke UV-stralen zijn er altijd, zowel bij regen als bij zonneschijn. Bescherm je ogen daarom met een hippe zonnebril met de juiste bescherming.