Anne et Valentin Arkitekt 3

Anne et Valentin
Kleurnummer:   8B15
Limited edition

'VANUIT HET VERLANGEN OM VOOR ANDEREN TE ONTWERPEN WAT IK VOOR MEZELF WIL'

De ontwerpers bij Anne et Valentin zijn brillenkenners bij uitstek. Ze beoefenen het vak met respect maar ook met eigenzinnigheid, en ontwerpen brillen die u nooit in de steek laten. Al meer dan vijftien jaar vernieuwing in vorm en kleur. Een bril van Annet et Valentin is een subtiele mengvorm van geometrie, kleur en materiaal, die onthult en flatteert en -daar zijn we van overtuigd- de handtekening van een gezicht wordt. De collectie, verkrijgbaar in heel Europa, de Verenigde Staten, Canada en Japan, is open en eerlijk maar ook zorgvuldig samengesteld -Anne et Valentin houd van de tegenstrijdigheidVoor de slimmerik, voor de ernstige denker, maar ook voor de vrije en ongecompliceerde geest: Anne et Valentin werkt verder aan de creatie van fraaie, opvallende prêt-a-porter brillen, voor wie het genoegen wil hebben helemaal zichzelf te zijn.

Reserveren

Op deze website vindt u een overzicht van onze collectie. Wanneer u hier een bril ziet die u zou willen proberen, kunt u deze reserveren en in onze winkel komen passen.

Wij weten als geen ander dat bij het kiezen van de juiste bril de maat en pasvorm uitermate belangrijk zijn. Bovendien moet de vorm van het montuur goed bij uw gezicht passen. Een webshop kan enorm handig zijn, maar waar het gaat om een bril, zijn wij overtuigd van de toegevoegde waarde van advies op maat en persoonlijk contact.

Wij nodigen u dan ook van harte uit in onze winkel om de brillen van uw keuze te komen bekijken en u door ons deskundige team te laten adviseren.

Zonnebrillentrends 2021

Een zonnebril is niet alleen een accessoire waarmee je een fashionstatement maakt, het is ook een belangrijk middel om je ogen te beschermen tegen uv-stralen en optimaal zicht te hebben in uitdagende lichtomstandigheden.

Dit jaar zijn er heel veel écht nieuwe modellen. Wat opvalt, is dat de grote, nadrukkelijk aanwezige zonnebrillen plaatsmaken voor subtiele ontwerpen.

De monturen worden ronder en fijner en in plaats van ronde of gebolde glazen, zien we deze zomer geheel vlakke, platte glazen.

Opvallende vintage modellen worden vervangen door kleinere, ronde brillen, lichtere glazen en ook flat-lenses zijn helemaal hip en trendy.

De steekwoorden voor 2021: dun, subtiel en minimalistisch.

Opvallende modellen

Het credo voor dit seizoen: opvallen! Je zonnebril mag dit seizoen echt een statement maken. Kies dus voor een opvallend montuur, bijzondere pootjes of ga voor een kekke print of kleur. Wat je ook doet, zorg ervoor dat je opvalt en dat de zonnebril qua vorm past bij je gezicht. 

Gekleurde spiegelglazen

 Gekleurde spiegelglazen zijn deze zomer nog steeds een hot item en we zien ze niet alleen in de pilotenbrillen, maar ook in de Wayfarer en daarop geïnspireerde modellen. De Panto – dé klassieker onder de monturen- is dit jaar eveneens een groot succes als zonnebril.