Anne et Valentin Floyd

Anne et Valentin
 
Pas in de winkel

'VANUIT HET VERLANGEN OM VOOR ANDEREN TE ONTWERPEN WAT IK VOOR MEZELF WIL'

De ontwerpers bij Anne et Valentin zijn brillenkenners bij uitstek. Ze beoefenen het vak met respect maar ook met eigenzinnigheid, en ontwerpen brillen die u nooit in de steek laten. Al meer dan vijftien jaar vernieuwing in vorm en kleur. Een bril van Annet et Valentin is een subtiele mengvorm van geometrie, kleur en materiaal, die onthult en flatteert en -daar zijn we van overtuigd- de handtekening van een gezicht wordt. De collectie, verkrijgbaar in heel Europa, de Verenigde Staten, Canada en Japan, is open en eerlijk maar ook zorgvuldig samengesteld -Anne et Valentin houd van de tegenstrijdigheidVoor de slimmerik, voor de ernstige denker, maar ook voor de vrije en ongecompliceerde geest: Anne et Valentin werkt verder aan de creatie van fraaie, opvallende prêt-a-porter brillen, voor wie het genoegen wil hebben helemaal zichzelf te zijn.

KORTINGSVOUCHER

Op deze website vindt je een overzicht van onze collectie. Wanneer je hier een bril ziet die je zou willen proberen, kun je deze vrijblijvend reserveren en in onze winkel komen passen.

PRINT UW KORTINGSVOUCHER!

Bij aankoop van een bril ontvang je € 25,- korting op de brillenglazen. Je kunt de kortingsvoucher niet gebruiken op afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere kortingen. 

Ook niet te gebruiken bij collectie's van brillen waarbij de prijzen inclusief glazen zijn. 

GLASADVIES

Nadat wij uw ogen hebben gemeten, geven wij het glasadvies dat het beste past bij uw bril en uw wensen.

Wij hebben de keuze uit een groot scala brillenglazen. Voor gepersonaliseerde glazen gebruiken we de Visioffice meting, waarbij de oogafstand, curve van het montuur, hoogte, inclinatiehoek en hoornvliesafstand digitaal worden gemeten.

OOGMETING

Het is verstandig uw ogen regelmatig te laten controleren. Een verkeerde correctie, of geen correctie, kan veel ongemak veroorzaken.

In een van onze 4 meetruimtes meten onze specialisten met geavanceerde apparatuur uw ogen voor zowel veraf als dichtbij.

Onze medewerkers beschikken over alle kennis en ervaring die nodig is om de juiste glazen aan te meten.