BBig 218

BBig
€ 163,00
 
Pas in de winkel

 

Brillen voor kinderen; daar is niets kinderachtigs aan 

Kinderen hebben óók smaak en BBig stemt haar kinderbrillencollectie dan ook precies af op wat kinderen willen. Dat is geen ‘kinderachtige’ bril, maar een spannende, luchtige en gemakkelijke bril die tegen een stootje kan. De ontwerpers van BBig kinderbrillen voelen dat feilloos aan. En uiteraard voldoen BBig brillen aan alle eisen die aan een bril worden gesteld. Kortom: BBig brillen zijn ontworpen met oog voor detail en gemaakt van de beste materialen. Maar dan net wat spannender en luchtiger dan volwassen brillen. Bovendien zijn ze supersterk en tegelijkertijd flexibel. De brillen heb wel een volwassen look, maar zijn geen miniversies van grote-mensen-brillen. En zo hoort het. Kinderen met smaak weten daar alles van.

KORTINGSVOUCHER

Op deze website vindt je een overzicht van onze collectie. Wanneer je hier een bril ziet die je zou willen proberen, kun je deze vrijblijvend reserveren en in onze winkel komen passen.

PRINT UW KORTINGSVOUCHER!

Bij aankoop van een bril ontvang je € 25,- korting op de brillenglazen. Je kunt de kortingsvoucher niet gebruiken op afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere kortingen. 

Ook niet te gebruiken bij collectie's van brillen waarbij de prijzen inclusief glazen zijn. 

GLASADVIES

Nadat wij uw ogen hebben gemeten, geven wij het glasadvies dat het beste past bij uw bril en uw wensen.

Wij hebben de keuze uit een groot scala brillenglazen. Voor gepersonaliseerde glazen gebruiken we de Visioffice meting, waarbij de oogafstand, curve van het montuur, hoogte, inclinatiehoek en hoornvliesafstand digitaal worden gemeten.

OOGMETING

Het is verstandig uw ogen regelmatig te laten controleren. Een verkeerde correctie, of geen correctie, kan veel ongemak veroorzaken.

In een van onze 4 meetruimtes meten onze specialisten met geavanceerde apparatuur uw ogen voor zowel veraf als dichtbij.

Onze medewerkers beschikken over alle kennis en ervaring die nodig is om de juiste glazen aan te meten.