Multifocaal

Scherp zicht op elke afstand

Essilor is tot het uiterste gegaan om u de meest innovatieve en geavanceerde multifocale brillenglazen ter wereld te bieden. Varilux multifocale brillenglazen bieden u een scherp en helder zicht met soepele overgangen tussen de verschillende kijkgebieden. Zo geniet u van natuurlijk zicht op elke afstand en in iedere situatie.

Varilux Comfort 3.0

Varilux Comfort New Edition is een multifocaal brillenglas dat speciaal ontworpen is voor een moderne leefomgeving. Het ondersteunt een dynamisch zicht en snelle veranderingen in uw activiteiten zonder dat u uw hoofd in een onnatuurlijke houding moet manoeuvreren om scherp te kunnen kijken. Varilux Comfort 3.0 biedt je goed zicht op alle afstanden en een gemakkelijke gewenning.

Varilux Physio 3.0 

Veel multifocaaldragers hebben moeite met scherp zien. Zij ondervinden hinder bij het waarnemen van kleuren en details, zeker wanneer er sprake is van mindere lichtomstandigheden. Met Varilux Physio 3.0 brillenglazen zijn deze hinderlijke situaties verleden tijd. Varilux Physio 3.0 brillenglazen kunnen op elk moment van de dag worden gedragen en bieden een priima zicht op alle kijkafstanden. Ze zijn in diverse typen verkrijgbaar, zodat het zichtcomfort op de behoeften voor u als brildrager wordt afgestemd. Wat betekent dat voor u? Het geeft u als drager in vele situaties een betere houding en meer leescomfort. De verschillende kijkzones houden rekening met een natuurlijke oog- en hoofdbeweging. De prestaties zijn bovendien van een hoog niveau door de Essilor gepatenteerde Twin Rx technologie. Deze technologie maakt het mogelijk om veel contrastrijker te zien, ongeacht de lichtomstandigheden.

Uitgebreide productmogelijkheden

Varliux Comfort 3.0 en Varilux Physio 3.0 zijn beschikbaar in de meest gangbare materialen. Daarnaast zijn de glazen beschikbaar met diverse coatings als Crizal Easy, Crizal forte en Crizal Prevencia.