Ontspiegeling brillenglazen

UV bescherming standaart bij alle Crizal producten

We weten allemaal dat UV onze huid kan beschadigen. Veel mensen staan er echter niet bij stil dat UV het zicht ernstig kan schaden. Normale UV-bescherming beschermt uw ogen tegen stralen die door de voorkant van uw brillenglazen komt. Crizal Easy UV en Crizal Sapphire UV beschermen uw ogen ook tegen UV-licht dat via de achterkant van het oppervlak van uw brillenglazen weerkaatst en in uw oog valt.

Crizal Easy UV

Voorkom vermoeide ogen met Crizal Easy UV. Het vermindert de schitteringen van computerschermen, tablets en smartphones en vermindert het risico op vermoeide ogen. Crizal Easy UV zorgt voor een goede UV-bescherming en voorkomt schade aan de ogen op de lange termijn. Het is een kraswerende coating welke makkelijk schoon te maken en schoon te houden is.

Crizal Sapphire UV

Crizal Sapphire UV houdt rekening met lichtinval uit alle hoeken en reduceert de reflecties die hierdoor veroorzaakt worden. De refecties via zowel de voor- als achterzijde van het brillenglas worden geneutraliseerd. Deze prestatie wordt mogelijk gemaakt door de gepatenteerde 360 Multi-Angular Technology. Deze technologie voorkomt reflecties zodat het zicht helderder en natuurlijker wordt. Naast de bescherming tegen reflecties biedt Crizal Sapphire UV ook bescherming tegen de vijanden van helder zicht: krassen, vlekken, vet, stof en water. Crizal Sapphire UV heeft een E-SPF waarde van 35 de hoogste mogelijke UV-bescherming op trasparante brillenglazen.

Crizal Prevencia UV

Zorgt voor uw welzijn en vermindert de risico's op oogschade. Zonlicht en licht van andere bronnen bestaat uit verschillende stralen. Deze hebben positieve en negatieve invloeden op uw welzijn. Het 'goede' licht reguleert uw biologische klok en humeur en geeft uw hersenactiviteiten een boost. 'Schadelijk' licht, zoals blauwviolet of UV-licht kan staar of leeftijdsgebonden maculadegeneratie veroorzaken. Crizal Prevencia filter selectief het schadelijke licht, maar laat het noodzakelijke 'goede' licht wel door het glas vallen.

Kenmerken van Crizal® Prevencia.

De geavanceerde "Light Scan'-technologie zorgt voor de meest effectieve UV-bescherming en filtert selectief schadelijk blauwviolet licht. Met een transparante Crizal Prevencia coating geniet u van een E-SPF van 25. Dat betekent dat uw ogen met Crizal Prevencia glazen 25 keer beter beschermd zijn tegen schadelijke UV-stralen dan zonder uw bril. Dit ontspiegelde glas zorgt voor het beste zicht in ieder licht en is, net als ieder ander Crizal brillenglas, bestand tegen vlekken, krassen, stof en water.