Zonneglazen Actie

Wilt u uw fashion zonnebril voorzien van glazen in uw eigen sterkte? Dat kan bij Eekelaar Optiek. Tijdens de actieperiode zijn de zonneglazen van Essilor zeer aantrekkelijk geprijst. Zowel unifocale- als multifocale zonneglazen zijn op uw eigen sterkte te verkrijgen. Dus ook in multifocaal dezelfde kwaliteit glas als in uw dagelijkse bril!

Door nieuwe inslijptechnieken is het mogelijk om ook curve glazen in uw sterkte te maken (informeer naar de mogelijkheden in de winkel).

Crizal Sun UV, zonneglazen met een beschermingsfactor

De Eye-Sun Protection Factor (E-SPF) geeft, net als bij zonnebrandcrèmes, de beschermingsindicatie tegen uv-straling weer. Deze kunststof glazen beschermen niet alleen de ogen, maar ook de huid rondom uw ogen. Die blijft daardoor jong en soepel en geeft u een frissere oogopslag.

Crizal Sun UV glazen weren daarnaast vuil, vet, krassen, reflecties en water. Dat betekend comfortabel genieten. Bescherm uw ogen zoals u uw huid beschermt.

Xperio gepolariseerde zonneglazen

Hinderlijke reflecties behoren tot het verleden met XPERIO zonneglazen. Nat wegdek, water, sneeuw en ijs reflecteren zonlicht wat hinderlijke schitteringen geeft. Deze reflecties worden “uitgedoofd” met XPERIO zonneglazen (ook in multifocaal). Kom naar de winkel en vraag om een demonstratie aan één van onze medewerkers.