Cutler and Gross 1361

Cutler and Gross
€ 308,00
 
Pas in de winkel

Iconische brillen met een ruw randje

Combineer Britse luxe met het ruwe randje dat bij een exclusieve, geheel handgemaakte bril hoort en je komt vanzelf uit bij Cutler and Gross. De iconische zonnebrillen en optische monturen van dit excentrieke merk worden veel gedragen door celebs in de wereld van film, kunst en muziek. Cutler and Gross eyewear werd in 1969 in Londen opgericht door twee opticiens: de heren Cutler en Gross dus. Cutler and Gross brillen worden stuk voor stuk in een eigen fabriek met de hand gemaakt, van het allerbeste acetaat. Ieder montuur heeft een uniek nummer, maar geen logo. Ook dat is een eigenzinnige bijzonderheid van Cutler and Gross.
Net als het feit dat het merk in slechts enkele winkels mag worden verkocht, waaronder Eekelaar Optiek!

KORTINGSVOUCHER

Op deze website vindt je een overzicht van onze collectie. Wanneer je hier een bril ziet die je zou willen proberen, kun je deze vrijblijvend reserveren en in onze winkel komen passen.

PRINT UW KORTINGSVOUCHER!

Bij aankoop van een bril ontvang je € 25,- korting op de brillenglazen. Je kunt de kortingsvoucher niet gebruiken op afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere kortingen. 

Ook niet te gebruiken bij collectie's van brillen waarbij de prijzen inclusief glazen zijn. 

GLASADVIES

Nadat wij uw ogen hebben gemeten, geven wij het glasadvies dat het beste past bij uw bril en uw wensen.

Wij hebben de keuze uit een groot scala brillenglazen. Voor gepersonaliseerde glazen gebruiken we de Visioffice meting, waarbij de oogafstand, curve van het montuur, hoogte, inclinatiehoek en hoornvliesafstand digitaal worden gemeten.

OOGMETING

Het is verstandig uw ogen regelmatig te laten controleren. Een verkeerde correctie, of geen correctie, kan veel ongemak veroorzaken.

In een van onze 4 meetruimtes meten onze specialisten met geavanceerde apparatuur uw ogen voor zowel veraf als dichtbij.

Onze medewerkers beschikken over alle kennis en ervaring die nodig is om de juiste glazen aan te meten.