Cutler and Gross The Great Frog 002

Cutler and Gross
€ 0,00
Maat:   54-19
Kleurnummer:   03

Iconische brillen met een ruw randje

Combineer Britse luxe met het ruwe randje dat bij een exclusieve, geheel handgemaakte bril hoort en je komt vanzelf uit bij Cutler and Gross. De iconische zonnebrillen en optische monturen van dit excentrieke merk worden veel gedragen door celebs in de wereld van film, kunst en muziek. Cutler and Gross eyewear werd in 1969 in Londen opgericht door twee opticiens: de heren Cutler en Gross dus. Cutler and Gross brillen worden stuk voor stuk in een eigen fabriek met de hand gemaakt, van het allerbeste acetaat. Ieder montuur heeft een uniek nummer, maar geen logo. Ook dat is een eigenzinnige bijzonderheid van Cutler and Gross.
Net als het feit dat het merk in slechts enkele winkels mag worden verkocht, waaronder Eekelaar Optiek!

Reserveren

Op deze website vindt u een overzicht van onze collectie. Wanneer u hier een bril ziet die u zou willen proberen, kunt u deze reserveren en in onze winkel komen passen.

Wij weten als geen ander dat bij het kiezen van de juiste bril de maat en pasvorm uitermate belangrijk zijn. Bovendien moet de vorm van het montuur goed bij uw gezicht passen. Een webshop kan enorm handig zijn, maar waar het gaat om een bril, zijn wij overtuigd van de toegevoegde waarde van advies op maat en persoonlijk contact.

Wij nodigen u dan ook van harte uit in onze winkel om de brillen van uw keuze te komen bekijken en u door ons deskundige team te laten adviseren.

Zonnebrillentrends 2021

Een zonnebril is niet alleen een accessoire waarmee je een fashionstatement maakt, het is ook een belangrijk middel om je ogen te beschermen tegen uv-stralen en optimaal zicht te hebben in uitdagende lichtomstandigheden.

Dit jaar zijn er heel veel écht nieuwe modellen. Wat opvalt, is dat de grote, nadrukkelijk aanwezige zonnebrillen plaatsmaken voor subtiele ontwerpen.

De monturen worden ronder en fijner en in plaats van ronde of gebolde glazen, zien we deze zomer geheel vlakke, platte glazen.

Opvallende vintage modellen worden vervangen door kleinere, ronde brillen, lichtere glazen en ook flat-lenses zijn helemaal hip en trendy.

De steekwoorden voor 2021: dun, subtiel en minimalistisch.

Opvallende modellen

Het credo voor dit seizoen: opvallen! Je zonnebril mag dit seizoen echt een statement maken. Kies dus voor een opvallend montuur, bijzondere pootjes of ga voor een kekke print of kleur. Wat je ook doet, zorg ervoor dat je opvalt en dat de zonnebril qua vorm past bij je gezicht. 

Gekleurde spiegelglazen

 Gekleurde spiegelglazen zijn deze zomer nog steeds een hot item en we zien ze niet alleen in de pilotenbrillen, maar ook in de Wayfarer en daarop geïnspireerde modellen. De Panto – dé klassieker onder de monturen- is dit jaar eveneens een groot succes als zonnebril.