Hoffmann 2022

Hoffmann natural eyewear
€ 742,00
 
Pas in de winkel

 Hoffmann Natural Eyewear

Sinds 1978 maken de makers van Hoffmann al handgemaakte hoornen brillen. De jarenlange ervaring met het werken met dit ongewone materiaal, een flair voor perfectie en het onmiskenbare design maken de brillen uniek. De monturen van Hoffmann zijn gemaakt van de hoorn van de Indiase waterbuffel. De ontwerpen van de monturen van Hoffmann hebben weinig gemeen met het klassieke hoorn design. Gemaakt met behulp van traditionele handwerk technieken en de moderne kijk op het ontwerp, weerspiegelen de monturen een modern design in zowel kleur als vorm.

 

KORTINGSVOUCHER

Op deze website vindt je een overzicht van onze collectie. Wanneer je hier een bril ziet die je zou willen proberen, kun je deze vrijblijvend reserveren en in onze winkel komen passen.

PRINT UW KORTINGSVOUCHER!

Bij aankoop van een bril ontvang je € 25,- korting op de brillenglazen. Je kunt de kortingsvoucher niet gebruiken op afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere kortingen. 

Ook niet te gebruiken bij collectie's van brillen waarbij de prijzen inclusief glazen zijn. 

GLASADVIES

Nadat wij uw ogen hebben gemeten, geven wij het glasadvies dat het beste past bij uw bril en uw wensen.

Wij hebben de keuze uit een groot scala brillenglazen. Voor gepersonaliseerde glazen gebruiken we de Visioffice meting, waarbij de oogafstand, curve van het montuur, hoogte, inclinatiehoek en hoornvliesafstand digitaal worden gemeten.

OOGMETING

Het is verstandig uw ogen regelmatig te laten controleren. Een verkeerde correctie, of geen correctie, kan veel ongemak veroorzaken.

In een van onze 4 meetruimtes meten onze specialisten met geavanceerde apparatuur uw ogen voor zowel veraf als dichtbij.

Onze medewerkers beschikken over alle kennis en ervaring die nodig is om de juiste glazen aan te meten.