Little Paul & Joe Ode01

Little Paul & Joe
€ 199,00
 
Pas in de winkel

Volwassen brillen in kindermaat 

In 1995 kwamen de eerste kledinglijnen van Sophie Albou op de markt, genoemd naar haar twee zoontjes Paul & Joe. In 2005 werd de Little Paul & Joe collectie geboren en is sindsdien zeer succesvol als kinderkleding-merk in het hogere segment. Hierdoor is een steeds grotere behoefte ontstaan naar bijbehorende kinderbrillen zoals deze eerder al te verkrijgen waren voor de dames en herenDeze coole, frisse jongens- en meidenmonturen zijn van kleurrijk acetaat en uitgerust met een stevig flex-scharnier.

KORTINGSVOUCHER

Op deze website vindt je een overzicht van onze collectie. Wanneer je hier een bril ziet die je zou willen proberen, kun je deze vrijblijvend reserveren en in onze winkel komen passen.

PRINT UW KORTINGSVOUCHER!

Bij aankoop van een bril ontvang je € 25,- korting op de brillenglazen. Je kunt de kortingsvoucher niet gebruiken op afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere kortingen. 

Ook niet te gebruiken bij collectie's van brillen waarbij de prijzen inclusief glazen zijn. 

GLASADVIES

Nadat wij uw ogen hebben gemeten, geven wij het glasadvies dat het beste past bij uw bril en uw wensen.

Wij hebben de keuze uit een groot scala brillenglazen. Voor gepersonaliseerde glazen gebruiken we de Visioffice meting, waarbij de oogafstand, curve van het montuur, hoogte, inclinatiehoek en hoornvliesafstand digitaal worden gemeten.

OOGMETING

Het is verstandig uw ogen regelmatig te laten controleren. Een verkeerde correctie, of geen correctie, kan veel ongemak veroorzaken.

In een van onze 4 meetruimtes meten onze specialisten met geavanceerde apparatuur uw ogen voor zowel veraf als dichtbij.

Onze medewerkers beschikken over alle kennis en ervaring die nodig is om de juiste glazen aan te meten.