Look 4515

Look
€ 240,00
Maat:   46-21
Kleurnummer:   C2

Trendy retro

Goed nieuws voor mode- én prijsbewuste brildragers. Look brillen zijn bijzondere combinaties van kunststof en metaal, zeer trendy en hebben bovendien een zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Een begrip in Nederland zijn de populaire pantho-modellen waarmee Look tot de trendsetters behoort. Nieuw, en revolutionair is de Vintage collectie: een beetje retro, maar toch modern. Kortom, de stijl en de vormgeving van de gerenommeerde topmerken, maar met de mooie prijs van Look! Kom eens langs in de winkel en look for yourself...

KORTINGSVOUCHER

Op deze website vindt je een overzicht van onze collectie. Wanneer je hier een bril ziet die je zou willen proberen, kun je deze vrijblijvend reserveren en in onze winkel komen passen.

PRINT UW KORTINGSVOUCHER!

Bij aankoop van een bril ontvang je € 25,- korting op de brillenglazen. Je kunt de kortingsvoucher niet gebruiken op afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere kortingen. 

Ook niet te gebruiken bij collectie's van brillen waarbij de prijzen inclusief glazen zijn. 

GLASADVIES

Nadat wij uw ogen hebben gemeten, geven wij het glasadvies dat het beste past bij uw bril en uw wensen.

Wij hebben de keuze uit een groot scala brillenglazen. Voor gepersonaliseerde glazen gebruiken we de Visioffice meting, waarbij de oogafstand, curve van het montuur, hoogte, inclinatiehoek en hoornvliesafstand digitaal worden gemeten.

OOGMETING

Het is verstandig uw ogen regelmatig te laten controleren. Een verkeerde correctie, of geen correctie, kan veel ongemak veroorzaken.

In een van onze 4 meetruimtes meten onze specialisten met geavanceerde apparatuur uw ogen voor zowel veraf als dichtbij.

Onze medewerkers beschikken over alle kennis en ervaring die nodig is om de juiste glazen aan te meten.