Lucas de Staël Mingtaure MTN 16

Lucas de Staël
€ 672,00
 
Pas in de winkel

Lucas de Staël brillen

Ontwerper Lucas de Staël von Holstein heeft de creativiteit en kunstzinnigheid al van jongs af aan meegekregen. In 2003 is hij afgestudeerd aan de l'ENSCI Les ateliers. In zijn werkplaats, gevestigd in Parijs, zijn Lucas en zijn team bezig met het ontwikkelen en experimenteren om orginele producten uit te brengen. Zijn creaties zijn resultaat van een constante wil om de conventionele industriële processen anders te benaderen. Ook door het gebruik van onvoorspelbare materialen in zijn creaties, creeërt hij een bijzondere lijn van monturen. Leisteen, chirurgisch staal en leer zijn materialen die gebruikt zijn bij het creeëren van de collectie. Dankzij zijn team die bestaat uit, ontwerpers, stylisten en ingenieurs met wie hij nauw samenwerkt, is er een zeer bijzondere lijn ontstaan die zeer uniek is.

KORTINGSVOUCHER

Op deze website vindt je een overzicht van onze collectie. Wanneer je hier een bril ziet die je zou willen proberen, kun je deze vrijblijvend reserveren en in onze winkel komen passen.

PRINT UW KORTINGSVOUCHER!

Bij aankoop van een bril ontvang je € 25,- korting op de brillenglazen. Je kunt de kortingsvoucher niet gebruiken op afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere kortingen. 

Ook niet te gebruiken bij collectie's van brillen waarbij de prijzen inclusief glazen zijn. 

GLASADVIES

Nadat wij uw ogen hebben gemeten, geven wij het glasadvies dat het beste past bij uw bril en uw wensen.

Wij hebben de keuze uit een groot scala brillenglazen. Voor gepersonaliseerde glazen gebruiken we de Visioffice meting, waarbij de oogafstand, curve van het montuur, hoogte, inclinatiehoek en hoornvliesafstand digitaal worden gemeten.

OOGMETING

Het is verstandig uw ogen regelmatig te laten controleren. Een verkeerde correctie, of geen correctie, kan veel ongemak veroorzaken.

In een van onze 4 meetruimtes meten onze specialisten met geavanceerde apparatuur uw ogen voor zowel veraf als dichtbij.

Onze medewerkers beschikken over alle kennis en ervaring die nodig is om de juiste glazen aan te meten.