Lunor Advantage Model 420

Lunor
€ 558,00
 
Pas in de winkel

Duurzame brillen van hoge kwaliteit

 Wie op zoek is naar een handgemaakt montuur van hoogwaardige materialen en met een gedistingeerde uitstraling, valt als een blok voor Lunor. Het is ook niet voor niets dat Lunor eyewear door een bekend Amerikaans lifestylemagazine werd uitgeroepen tot winnaar in de categorie Beste Brillen. Lunor brillen scoorden het beste waar het ging om kwaliteit, ontwerp en service. Ook voor het platform NanaWoody&John een reden om Lunor in 2017 te onderscheiden met een Award in de categorie Modern Classic.
Lunor monturen worden gemaakt van edelstaal, acetaat, hoorn en goud. De ontwerpen zijn ingetogen en tijdloos, maar vallen op in hun eenvoud. De kwaliteit straalt eraf. En wat een Lunor bril nóg aantrekkelijker maakt, is het bijbehorende etui. Lunor maakt voor de kleinere modellen houten etuis en voor de grotere monturen etuis die bekleed zijn met fluweelzacht lamsleer. Wat een weelde…

KORTINGSVOUCHER

Op deze website vindt je een overzicht van onze collectie. Wanneer je hier een bril ziet die je zou willen proberen, kun je deze vrijblijvend reserveren en in onze winkel komen passen.

PRINT UW KORTINGSVOUCHER!

Bij aankoop van een bril ontvang je € 25,- korting op de brillenglazen. Je kunt de kortingsvoucher niet gebruiken op afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere kortingen. 

Ook niet te gebruiken bij collectie's van brillen waarbij de prijzen inclusief glazen zijn. 

GLASADVIES

Nadat wij uw ogen hebben gemeten, geven wij het glasadvies dat het beste past bij uw bril en uw wensen.

Wij hebben de keuze uit een groot scala brillenglazen. Voor gepersonaliseerde glazen gebruiken we de Visioffice meting, waarbij de oogafstand, curve van het montuur, hoogte, inclinatiehoek en hoornvliesafstand digitaal worden gemeten.

OOGMETING

Het is verstandig uw ogen regelmatig te laten controleren. Een verkeerde correctie, of geen correctie, kan veel ongemak veroorzaken.

In een van onze 4 meetruimtes meten onze specialisten met geavanceerde apparatuur uw ogen voor zowel veraf als dichtbij.

Onze medewerkers beschikken over alle kennis en ervaring die nodig is om de juiste glazen aan te meten.