Munic 414-6

Munic
€ 351,00
 
Pas in de winkel

Voor Munic Eyewear betekent “frame your personality” meer dan alleen woorden. Het staat voor de standaard als het gaat om innovatieve designs, hoge kwaliteit in materialen en harmonieuze vormen. De resultaten zijn moderne en tijdloze monturen die mogen opvallen, maar niet overheersen.
Munic dragers staan vaak relax in het leven en zijn vooral niet te extravagant. Daarentegen beschikken zij wel over een unieke stijl en vinden zij esthetiek belangrijk.
In de collectie vind je zowel acetaat als titanium monturen en vooral veel zachte tinten zijn in de collectie terug te vinden.

KORTINGSVOUCHER

Op deze website vindt je een overzicht van onze collectie. Wanneer je hier een bril ziet die je zou willen proberen, kun je deze vrijblijvend reserveren en in onze winkel komen passen.

PRINT UW KORTINGSVOUCHER!

Bij aankoop van een bril ontvang je € 25,- korting op de brillenglazen. Je kunt de kortingsvoucher niet gebruiken op afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere kortingen. 

Ook niet te gebruiken bij collectie's van brillen waarbij de prijzen inclusief glazen zijn. 

GLASADVIES

Nadat wij uw ogen hebben gemeten, geven wij het glasadvies dat het beste past bij uw bril en uw wensen.

Wij hebben de keuze uit een groot scala brillenglazen. Voor gepersonaliseerde glazen gebruiken we de Visioffice meting, waarbij de oogafstand, curve van het montuur, hoogte, inclinatiehoek en hoornvliesafstand digitaal worden gemeten.

OOGMETING

Het is verstandig uw ogen regelmatig te laten controleren. Een verkeerde correctie, of geen correctie, kan veel ongemak veroorzaken.

In een van onze 4 meetruimtes meten onze specialisten met geavanceerde apparatuur uw ogen voor zowel veraf als dichtbij.

Onze medewerkers beschikken over alle kennis en ervaring die nodig is om de juiste glazen aan te meten.