Mykita Cantara

Mykita
€ 569,00
 
Pas in de winkel

Brillen op basis van een filosofie

Mykita is een Berlijns brillenmerk met een mooi verhaal. Alle Mykita brillen worden van begin tot eind in eigen huis (Mykita Haus) gemaakt; van het eerste ontwerp tot en met de handmatige assemblage. De vier oprichters van Mykita hebben een duidelijke filosofie: er wordt consequent gewerkt met de beste, innovatieve materialen, kwaliteit kent geen concessies en de Mykita monturen zijn het resultaat van één netwerk van mensen die hun krachten bundelen onder één dak.

En het werkt: Mykita heeft wereldwijd naam gemaakt met high-end monturen, die je herkent aan het minimalistische ontwerp en de subtiele details.

De brillencollecties van Mykita zijn verkrijgbaar bij eigen winkels in Berlijn, Parijs, New York, Los Angeles, Washington, Kopenhagen, Monterrey, Cartagena, Zürich, Zermatt, Wenen en Tokio, maar ook bij geselecteerde opticiens, onder wie Eekelaar! 

KORTINGSVOUCHER

Op deze website vindt je een overzicht van onze collectie. Wanneer je hier een bril ziet die je zou willen proberen, kun je deze vrijblijvend reserveren en in onze winkel komen passen.

PRINT UW KORTINGSVOUCHER!

Bij aankoop van een bril ontvang je € 25,- korting op de brillenglazen. Je kunt de kortingsvoucher niet gebruiken op afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere kortingen. 

Ook niet te gebruiken bij collectie's van brillen waarbij de prijzen inclusief glazen zijn. 

GLASADVIES

Nadat wij uw ogen hebben gemeten, geven wij het glasadvies dat het beste past bij uw bril en uw wensen.

Wij hebben de keuze uit een groot scala brillenglazen. Voor gepersonaliseerde glazen gebruiken we de Visioffice meting, waarbij de oogafstand, curve van het montuur, hoogte, inclinatiehoek en hoornvliesafstand digitaal worden gemeten.

OOGMETING

Het is verstandig uw ogen regelmatig te laten controleren. Een verkeerde correctie, of geen correctie, kan veel ongemak veroorzaken.

In een van onze 4 meetruimtes meten onze specialisten met geavanceerde apparatuur uw ogen voor zowel veraf als dichtbij.

Onze medewerkers beschikken over alle kennis en ervaring die nodig is om de juiste glazen aan te meten.