Nike 7928

Nike sportbrillen
€ 198,00
 
Pas in de winkel

Nike Vortex brillen zijn vederlichte toch stevige sportbrillen. Binnen de collectie is een ruime variatie aanwezig als het gaat om kleur en glasmodellen. De monturen zien er high-tech uit, maar toch zijn ze subtiel. Daarnaast zijn de monturen bestendig tegen transpiratie en de verschillende weersomstandigheden. De pasvorm is perfect af te stellen door de buigzame rubberen veeruiteinden en de neuspads. Nike Vortex heeft een eigentijdse look die toch ook praktisch en comfortabel is. 

KORTINGSVOUCHER

Op deze website vindt je een overzicht van onze collectie. Wanneer je hier een bril ziet die je zou willen proberen, kun je deze vrijblijvend reserveren en in onze winkel komen passen.

PRINT UW KORTINGSVOUCHER!

Bij aankoop van een bril ontvang je € 25,- korting op de brillenglazen. Je kunt de kortingsvoucher niet gebruiken op afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere kortingen. 

Ook niet te gebruiken bij collectie's van brillen waarbij de prijzen inclusief glazen zijn. 

GLASADVIES

Nadat wij uw ogen hebben gemeten, geven wij het glasadvies dat het beste past bij uw bril en uw wensen.

Wij hebben de keuze uit een groot scala brillenglazen. Voor gepersonaliseerde glazen gebruiken we de Visioffice meting, waarbij de oogafstand, curve van het montuur, hoogte, inclinatiehoek en hoornvliesafstand digitaal worden gemeten.

OOGMETING

Het is verstandig uw ogen regelmatig te laten controleren. Een verkeerde correctie, of geen correctie, kan veel ongemak veroorzaken.

In een van onze 4 meetruimtes meten onze specialisten met geavanceerde apparatuur uw ogen voor zowel veraf als dichtbij.

Onze medewerkers beschikken over alle kennis en ervaring die nodig is om de juiste glazen aan te meten.