Over ons

Eekelaar Optiek is al vele jaren een begrip in Tilburg en omgeving. Daar zijn we trots op! Bij ons vindt je een groot aanbod designbrillen van merken die je niet overal tegenkomt en waarmee je je eigen stijl kunt onderstrepen en jezelf kunt onderscheiden.

Eekelaar staat ook bekend als contactlenzenspecialist. Je kunt bij ons terecht voor alle soorten contactlenzen, variërend van zachte dag- en maandlenzen tot harde lenzen en nachtlenzen. Onder het kopje ‘LENZEN’ lees je hier meer over en kun je zelf berekenen wat een lenzenabonnement kost. Ook kun je onze digitale brochure lezen om alles te weten te komen over de verschillende soorten contactlenzen.

Jouw ogen zijn onze zorg en daar besteden we alle aandacht aan met een professioneel, hoog opgeleid team opticiens, contactlensspecialisten en optometristen. Bij Eekelaar nemen we alle tijd voor vakkundig advies op maat en uitgebreid onderzoek.

Loop gerust bij ons binnen of maak een afspraak. Wij staan voor je klaar!

 

Harm Eekelaar

Harm Eekelaar nam in 1995 de optiekwinkel van zijn vader over en bouwde deze uit tot een bedrijf met een aantal divisies: Brillen, Contactlenzen, Zonnebrillen en Optometrie.

Wilfred Kafoe

Wilfred Kafoe is mede-eigenaar van Eekelaar Optiek. Hij startte in 1990 als leerling-opticien bij Eekelaar Brillen en Contactlenzen en leerde hier alle kneepjes van het vak.