Over ons

De mooiste brillenmerken

De meeste vakkennis

De nauwkeurigste meetapparatuur

De nieuwste contactlenzen

De beste service

Dat vind je bij Eekelaar Optiek allemaal onder één dak. Zonder arrogant te zijn, durven we dit te zeggen op basis van onze jarenlange ervaring en grote vaste klantenkring.

Wij zijn er trots op dat we met de mooiste merken mogen werken. Merken die niet overal te koop zijn. Van enkele merken zijn we zelfs de exclusieve dealer voor Tilburg en omgeving.
Samen met jou zoeken we een prachtige bril of de nieuwste contactlenzen die écht bij jou horen en perfect passen. Onze vakkundige opticiens, optometristen en contactlensspecialisten nemen de tijd voor een uiterst nauwkeurige meting en leveren service op maat.

We maken gebruik van de nieuwste technieken om jouw ogen te meten en controleren, individuele brillenglazen te maken en de beste lenzen voor je te vinden.
Wij nemen de tijd voor je, zetten heerlijke koffie én hebben geregeld dat je bij ons voor de deur op onze kosten kunt parkeren. Jij bent onze gast!

Maak een afspraak of loop bij ons binnen. Welkom!

 

<

Wilfred Kafoe

Wilfred Kafoe is mede-eigenaar van Eekelaar Optiek. Hij startte in 1990 als leerling-opticien bij Eekelaar Brillen en Contactlenzen en leerde hier alle kneepjes van het vak.