Het team

 

Wilfred Kafoe

Wilfred is mede-eigenaar van Eekelaar Optiek. Hij startte in 1990 als leerling-opticien bij Eekelaar Brillen en Contactlenzen en leerde hier alle kneepjes van het vak. Daarnaast volgde hij diverse opleidingen tot optometrist en contactlensspecialist in Dordrecht, Hoofddorp en Amersfoort.

Leon Cleffken

Leon is optometrist/contactlensspecialist en werkt sinds 2000 bij Eekelaar Contactlenzen. Hij volgde de studie optometrie aan de Hogeschool van Utrecht en was als optometrist vier jaar werkzaam in Dubai.

 

Petra Klijn-Jansen

Petra is parttime assistente en houdt zich bezig met de administratieve werkzaamheden in en rondom Eekelaar Contactlenzen. Waar nodig biedt zij ondersteuning aan de contactlensspecialisten. Petra werkt op dinsdag en op donderdag en is die dagen uw eerste aanspreekpunt bij Eekelaar Contactlenzen.

 

 

Marga Moonen-Faas

Marga is parttime assistente en houdt zich bezig met de administratieve werkzaamheden in en rondom Eekelaar Contactlenzen. Waar nodig biedt zij ondersteuning aan de contactlensspecialisten. Marga werkt op woensdag en op vrijdag en is die dagen uw eerste aanspreektpunt bij Eekelaar Contactlenzen.

 

Cor Schoenmakers

Cor is als optometrist afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht en is vier dagen werkzaam bij Eekelaar Optometrie/Contactlenzen. Mocht u oogheelkundig vragen hebben of wilt u graag dat er eens verder gekeken wordt dan alleen een oogmeting dan helpt Cor u graag verder.