Het team

 

Harm Eekelaar

Harm is eigenaar van Eekelaar Optiek en heeft in 1995 de winkel van zijn vader overgenomen. Hij heeft een passie voor het maken van mooie brillen en is specialist op het gebied van oogmetingen en het het adviseren van de juiste brillenglazen. 

 

Wilfred Kafoe

Wilfred is mede-eigenaar van Eekelaar Optiek. Hij startte in 1990 als leerling-opticien bij Eekelaar Brillen en Contactlenzen en leerde hier alle kneepjes van het vak. Daarnaast volgde hij diverse opleidingen tot optometrist en contactlensspecialist in Dordrecht, Hoofddorp en Amersfoort.

Leon Cleffken

Leon is optometrist/contactlensspecialist en werkt sinds 2000 bij Eekelaar Contactlenzen. Hij volgde de studie optometrie aan de Hogeschool van Utrecht en was als optometrist vier jaar werkzaam in Dubai.

 

Petra Klijn-Jansen

Petra is parttime assistente en houdt zich bezig met de administratieve werkzaamheden in en rondom Eekelaar Contactlenzen. Waar nodig biedt zij ondersteuning aan de contactlensspecialisten. Petra werkt op dinsdag en op donderdag en is die dagen uw eerste aanspreekpunt bij Eekelaar Contactlenzen.

 

Rob Thomassen

Rob is inmiddels 25 jaar werkzaam bij Eekelaar Contactlenzen. Hij is de manager van de contactlensafdeling en beschikt over veel ervaring en expertise op het gebied van lensaanpassingen.

 

Marga Moonen-Faas

Marga is parttime assistente en houdt zich bezig met de administratieve werkzaamheden in en rondom Eekelaar Contactlenzen. Waar nodig biedt zij ondersteuning aan de contactlensspecialisten. Marga werkt op woensdag en op vrijdag en is die dagen uw eerste aanspreektpunt bij Eekelaar Contactlenzen.

 

Margareth Eekelaar van Gestel

Margareth is parttime assistente en houdt zich bezig met de administratieve werkzaamheden in en rondom Eekelaar Contactlenzen. Ook waar nodig biedt zij ondersteuning aan de contactlensspecialisten. Margareth werkt op zaterdag en dan is zij uw eerste aanspreekpunt bij Eekelaar Contactlenzen.

 

Eline

Eline van Schayik

Eline versterkt het team sinds begin 2012 en is afgestudeerd aan de opleiding opticien. Bij haar kunt u terecht voor een oogmeting en geeft ze bril- en glasadvies. Naast het werk in de winkel houdt ze zich ook bezig met het maken van de brillen. In 2019 heeft zij het diploma 'Varilux specialist' gehaald en kunt u bij haar terecht voor het beste advies met de bijbehorende kijkoplossingen.

Cor Schoenmakers

Cor is als optometrist afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht en is vier dagen werkzaam bij Eekelaar Optometrie/Contactlenzen. Mocht u oogheelkundig vragen hebben of wilt u graag dat er eens verder gekeken wordt dan alleen een oogmeting dan helpt Cor u graag verder.