Paul & Joe Parker 11

Paul & Joe
€ 327,00
 
Pas in de winkel

Paul & Joe

Paul & Joe is een Frans label dat wereldwijd bekend staat om haar ready-to-wear kleding voor zowel mannen, vrouwen als kids. De naam Paul & Joe is vernoemd naar de twee zonen van eigenaresse en creatief brein: Sophie Albou. Deze succesvolle designster is na haar afstuderen aan L’Institute de Mode onder de hoede van grote designerhuizen begonnen aan haar carrière. De eerste Paul & Joe kledingcollectie (1995) richtte zich op mannen. Een in deze tijd zeer contrasterende collectie in vergelijking met het destijds heersende modebeeld: jeugdig, fris, retro, maar bovenal kleurrijk. Door het directe succes kon een “Femme collectie” uiteraard niet uitblijven en al een jaar later – in 1996 – is de damescollectie eveneens een feit. De vrouwelijke collectie bavatte kleurrijke en flamboyante kleding van zeer vrouwelijk stoffen. Deze twee sterke collecties waren het begin van een glansrijke carrière in de mode die op de dag van vandaag voortduurt. Want naast een heren- en een dameslijn is haar portfolio inmiddels uitgegroeid tot een kinderlijn, Paul & Joe sister (urban lijn), sieraden en sinds begin dit jaar ook zonnebrillen en monturen.

KORTINGSVOUCHER

Op deze website vindt je een overzicht van onze collectie. Wanneer je hier een bril ziet die je zou willen proberen, kun je deze vrijblijvend reserveren en in onze winkel komen passen.

PRINT UW KORTINGSVOUCHER!

Bij aankoop van een bril ontvang je € 25,- korting op de brillenglazen. Je kunt de kortingsvoucher niet gebruiken op afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere kortingen. 

Ook niet te gebruiken bij collectie's van brillen waarbij de prijzen inclusief glazen zijn. 

GLASADVIES

Nadat wij uw ogen hebben gemeten, geven wij het glasadvies dat het beste past bij uw bril en uw wensen.

Wij hebben de keuze uit een groot scala brillenglazen. Voor gepersonaliseerde glazen gebruiken we de Visioffice meting, waarbij de oogafstand, curve van het montuur, hoogte, inclinatiehoek en hoornvliesafstand digitaal worden gemeten.

OOGMETING

Het is verstandig uw ogen regelmatig te laten controleren. Een verkeerde correctie, of geen correctie, kan veel ongemak veroorzaken.

In een van onze 4 meetruimtes meten onze specialisten met geavanceerde apparatuur uw ogen voor zowel veraf als dichtbij.

Onze medewerkers beschikken over alle kennis en ervaring die nodig is om de juiste glazen aan te meten.