Ray Ban RB6356

Ray Ban
€ 164,00
 
Pas in de winkel

Iconische brillen

Ray Ban is één van de meest iconische merken als we het over brillen hebben. De correctie monturen hebben zowel een moderne als klassieke uitstraling en behouden altijd het herkenbare Ray Ban design. De motto van Ray Ban is 'Never hide'. Ze bedoelen dat je je niet hoeft te verstoppen achter een Ray Ban bril, maar dat je altijd jezelf moet blijven met een Ray Ban. Sinds 1937 heeft Ray-Ban materialen van hoge kwaliteit gebruikt om zeer bestendige, ergonomische en unieke monturen te ontwerpen.

 

KORTINGSVOUCHER

Op deze website vindt je een overzicht van onze collectie. Wanneer je hier een bril ziet die je zou willen proberen, kun je deze vrijblijvend reserveren en in onze winkel komen passen.

PRINT UW KORTINGSVOUCHER!

Bij aankoop van een bril ontvang je € 25,- korting op de brillenglazen. Je kunt de kortingsvoucher niet gebruiken op afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere kortingen. 

Ook niet te gebruiken bij collectie's van brillen waarbij de prijzen inclusief glazen zijn. 

GLASADVIES

Nadat wij uw ogen hebben gemeten, geven wij het glasadvies dat het beste past bij uw bril en uw wensen.

Wij hebben de keuze uit een groot scala brillenglazen. Voor gepersonaliseerde glazen gebruiken we de Visioffice meting, waarbij de oogafstand, curve van het montuur, hoogte, inclinatiehoek en hoornvliesafstand digitaal worden gemeten.

OOGMETING

Het is verstandig uw ogen regelmatig te laten controleren. Een verkeerde correctie, of geen correctie, kan veel ongemak veroorzaken.

In een van onze 4 meetruimtes meten onze specialisten met geavanceerde apparatuur uw ogen voor zowel veraf als dichtbij.

Onze medewerkers beschikken over alle kennis en ervaring die nodig is om de juiste glazen aan te meten.