Ray Ban Aviator RB3025 112/93

€ 159,00
Kleurnummer:   112/93
Mat Goud - Bruin Goud Spiegel

Reserveren

Op deze website vindt u een overzicht van onze collectie. Wanneer u hier een bril ziet die u zou willen proberen, kunt u deze reserveren en in onze winkel komen passen.

Wij weten als geen ander dat bij het kiezen van de juiste bril de maat en pasvorm uitermate belangrijk zijn. Bovendien moet de vorm van het montuur goed bij uw gezicht passen. Een webshop kan enorm handig zijn, maar waar het gaat om een bril, zijn wij overtuigd van de toegevoegde waarde van advies op maat en persoonlijk contact.

Wij nodigen u dan ook van harte uit in onze winkel om de brillen van uw keuze te komen bekijken en u door ons deskundige team te laten adviseren.

Zonnebrillentrends 2018

Er is veel gaande op het gebied van zonnebrillen en dat is leuk! Er zijn dit jaar heel veel écht nieuwe modellen. Wat opvalt, is dat de grote, nadrukkelijke aanwezige brillen plaatsmaken voor subtiele ontwerpen.

Opvallende vintage modellen worden vervangen door kleinere, ronde brillen én -met dank aan onder meer Rihanna - de kleine 'matrix' brillen. Ook nieuw: achthoekige modellen!

De steekwoorden voor 2018: dun, subtiel en minimalistisch. Spannend! 

Opvallende modellen

Het credo voor dit seizoen: opvallen! Je zonnebril mag dit seizoen echt een statement maken. Kies dus voor een opvallend montuur, bijzondere pootjes of ga voor een kekke print of kleur. Wat je ook doet, zorg ervoor dat je opvalt en dat de zonnebril qua vorm past bij je gezicht. 

Gekleurde spiegelglazen

 Gekleurde spiegelglazen zijn deze zomer nog steeds een hot item en we zien ze niet alleen in de pilotenbrillen, maar ook in de Wayfarer en daarop geïnspireerde modellen. De Panto – dé klassieker onder de monturen- is dit jaar eveneens een groot succes als zonnebril.