Tom Ford Gilles-02 TF852

Tom Ford
€ 323,00
Maat:   61-14
Kleurnummer:   28E

De kunst van het ontwerpen

Zeg ‘Tom Ford’ en je zegt ‘mode en design’. Tom Ford heeft een uniek oog voor esthetiek. Of het nu gaat om zijn kleding, accessoires en cosmetica of zijn films: wat Tom Ford maakt, is een lust voor het oog. Dat geldt ook voor Tom Ford eyewear. Zijn zonnebrillen en optische monturen zijn herkenbaar in hun raffinement. Tom Ford brillen zijn origineel zonder over the top te gaan. Opvallend, maar niet extreem. Subtiele details als de T-vorm bij de veren geven de kenners een vertrouwd gevoel. Het bijzondere aan Tom Ford monturen is dat de ontwerpen vaak heel markant zijn en toch jarenlang in de collectie blijven vanwege hun tijdloosheid. Dát is pas een staaltje ontwerpkunst. 

Reserveren

Op deze website vindt u een overzicht van onze collectie. Wanneer u hier een bril ziet die u zou willen proberen, kunt u deze reserveren en in onze winkel komen passen.

Wij weten als geen ander dat bij het kiezen van de juiste bril de maat en pasvorm uitermate belangrijk zijn. Bovendien moet de vorm van het montuur goed bij uw gezicht passen. Een webshop kan enorm handig zijn, maar waar het gaat om een bril, zijn wij overtuigd van de toegevoegde waarde van advies op maat en persoonlijk contact.

Wij nodigen u dan ook van harte uit in onze winkel om de brillen van uw keuze te komen bekijken en u door ons deskundige team te laten adviseren.

Zonnebrillentrends 2021

Een zonnebril is niet alleen een accessoire waarmee je een fashionstatement maakt, het is ook een belangrijk middel om je ogen te beschermen tegen uv-stralen en optimaal zicht te hebben in uitdagende lichtomstandigheden.

Dit jaar zijn er heel veel écht nieuwe modellen. Wat opvalt, is dat de grote, nadrukkelijk aanwezige zonnebrillen plaatsmaken voor subtiele ontwerpen.

De monturen worden ronder en fijner en in plaats van ronde of gebolde glazen, zien we deze zomer geheel vlakke, platte glazen.

Opvallende vintage modellen worden vervangen door kleinere, ronde brillen, lichtere glazen en ook flat-lenses zijn helemaal hip en trendy.

De steekwoorden voor 2021: dun, subtiel en minimalistisch.

Opvallende modellen

Het credo voor dit seizoen: opvallen! Je zonnebril mag dit seizoen echt een statement maken. Kies dus voor een opvallend montuur, bijzondere pootjes of ga voor een kekke print of kleur. Wat je ook doet, zorg ervoor dat je opvalt en dat de zonnebril qua vorm past bij je gezicht. 

Gekleurde spiegelglazen

 Gekleurde spiegelglazen zijn deze zomer nog steeds een hot item en we zien ze niet alleen in de pilotenbrillen, maar ook in de Wayfarer en daarop geïnspireerde modellen. De Panto – dé klassieker onder de monturen- is dit jaar eveneens een groot succes als zonnebril.