Tom Ford TF5295

Tom Ford
€ 231,00
 
Pas in de winkel

Trendy eyewear

Tom Ford is een van de grote namen die de laatste jaren de trends in brillenmode aan heeft gegeven. De ontwerper blies modehuis Gucci op een nieuw leven in en besloot in 2004 onder zijn eigen naam te gaan ontwerpen. Hij lanceerde in 2005 zijn eerste collectie zonnebrillen en voegde daar enkele jaren later correctiemonturen aan toe. De brillen van Tom Ford zijn herkenbaar aan de T-vorm bij de pootjes (veren), de super elegante belijning en originele, luxe details. De ontwerpen zijn opvallend, maar altijd op een geraffineerde manier. Behalve brillen ontwerpt Tom Ford mannen- en vrouwenkleding, een make-uplijn voor Estée Lauder én accesoires die stuk voor stuk wannahaves zijn.

KORTINGSVOUCHER

Op deze website vindt je een overzicht van onze collectie. Wanneer je hier een bril ziet die je zou willen proberen, kun je deze vrijblijvend reserveren en in onze winkel komen passen.

PRINT UW KORTINGSVOUCHER!

Bij aankoop van een bril ontvang je € 25,- korting op de brillenglazen. Je kunt de kortingsvoucher niet gebruiken op afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere kortingen. 

Ook niet te gebruiken bij collectie's van brillen waarbij de prijzen inclusief glazen zijn. 

GLASADVIES

Nadat wij uw ogen hebben gemeten, geven wij het glasadvies dat het beste past bij uw bril en uw wensen.

Wij hebben de keuze uit een groot scala brillenglazen. Voor gepersonaliseerde glazen gebruiken we de Visioffice meting, waarbij de oogafstand, curve van het montuur, hoogte, inclinatiehoek en hoornvliesafstand digitaal worden gemeten.

OOGMETING

Het is verstandig uw ogen regelmatig te laten controleren. Een verkeerde correctie, of geen correctie, kan veel ongemak veroorzaken.

In een van onze 4 meetruimtes meten onze specialisten met geavanceerde apparatuur uw ogen voor zowel veraf als dichtbij.

Onze medewerkers beschikken over alle kennis en ervaring die nodig is om de juiste glazen aan te meten.