Tom Ford TF5667

Tom Ford
€ 329,00
 
Pas in de winkel

De kunst van het ontwerpen

Zeg ‘Tom Ford’ en je zegt ‘mode en design’. Tom Ford heeft een uniek oog voor esthetiek. Of het nu gaat om zijn kleding, accessoires en cosmetica of zijn films: wat Tom Ford maakt, is een lust voor het oog. Dat geldt ook voor Tom Ford eyewear. Zijn zonnebrillen en optische monturen zijn herkenbaar in hun raffinement. Tom Ford brillen zijn origineel zonder over the top te gaan. Opvallend, maar niet extreem. Subtiele details als de T-vorm bij de veren geven de kenners een vertrouwd gevoel. Het bijzondere aan Tom Ford monturen is dat de ontwerpen vaak heel markant zijn en toch jarenlang in de collectie blijven vanwege hun tijdloosheid. Dát is pas een staaltje ontwerpkunst. 

KORTINGSVOUCHER

Op deze website vindt je een overzicht van onze collectie. Wanneer je hier een bril ziet die je zou willen proberen, kun je deze vrijblijvend reserveren en in onze winkel komen passen.

PRINT UW KORTINGSVOUCHER!

Bij aankoop van een bril ontvang je € 25,- korting op de brillenglazen. Je kunt de kortingsvoucher niet gebruiken op afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere kortingen. 

Ook niet te gebruiken bij collectie's van brillen waarbij de prijzen inclusief glazen zijn. 

GLASADVIES

Nadat wij uw ogen hebben gemeten, geven wij het glasadvies dat het beste past bij uw bril en uw wensen.

Wij hebben de keuze uit een groot scala brillenglazen. Voor gepersonaliseerde glazen gebruiken we de Visioffice meting, waarbij de oogafstand, curve van het montuur, hoogte, inclinatiehoek en hoornvliesafstand digitaal worden gemeten.

OOGMETING

Het is verstandig uw ogen regelmatig te laten controleren. Een verkeerde correctie, of geen correctie, kan veel ongemak veroorzaken.

In een van onze 4 meetruimtes meten onze specialisten met geavanceerde apparatuur uw ogen voor zowel veraf als dichtbij.

Onze medewerkers beschikken over alle kennis en ervaring die nodig is om de juiste glazen aan te meten.