KOM LANGS IN ONZE WINKEL: WIJ GEVEN ADVIES OP MAAT

Wij van Eekelaar Optiek houden van brillen met klasse. Van brillen die iets doen voor een gezicht. Het gezicht moet de bril dragen; niet andersom. De juiste bril voegt niet alleen iets toe aan een look en een outfit, maar geeft de drager ook een goed gevoel. Je kunt het onze filosofie noemen, onze overtuiging of onze missie’: wij maken mensen graag mooi, met brillen.

Op deze website vind je een overzicht van onze collectie. Wanneer je hier een bril ziet die je zou willen proberen, kan je deze vrijblijvend reserveren en in onze winkel komen passen. Wij weten als geen ander dat bij het kiezen van de juiste bril de maat en pasvorm uitermate belangrijk zijn. Bovendien moet de vorm van het montuur goed bij je gezicht passen.

Een webshop kan enorm handig zijn, maar waar het gaat om een bril, zijn wij overtuigd van de toegevoegde waarde van advies op maat en persoonlijk contact. Wij nodigen je dan ook van harte uit in onze winkel om de brillen van je keuze te komen bekijken en je door ons deskundige team te laten adviseren.

SEE YOU!

282 beoordelingen

9,1 / 10

Gebaseerd op 282 beoordelingen

Kortingsvoucher aanvragen