De mooiste brillenmerken
De meeste vakkennis
De nauwkeurigste meetapparatuur
De nieuwste contactlenzen
De beste service

Dat vind je bij Eekelaar Optiek allemaal onder één dak. Zonder arrogant te zijn, durven we dit te zeggen op basis van onze jarenlange ervaring en grote vaste klantenkring. Wij zijn er trots op dat we met de mooiste merken mogen werken. Merken die niet overal te koop zijn. Van enkele merken zijn we zelfs de exclusieve dealer voor Tilburg en omgeving. 

Samen met jou zoeken we een prachtige bril of de nieuwste contactlenzen die écht bij jou horen en perfect passen. Onze vakkundige opticiens, optometristen en contactlensspecialisten nemen de tijd voor een uiterst nauwkeurige meting en leveren service op maat. We maken gebruik van de nieuwste technieken om jouw ogen te meten en controleren, individuele brillenglazen te maken en de beste lenzen voor je te vinden.
Wij nemen de tijd voor je, zetten heerlijke koffie én hebben geregeld dat je bij ons voor de deur op onze kosten kunt parkeren. Jij bent onze gast!
Maak een afspraak of loop bij ons binnen. Welkom!

The team

Het team van Eekelaar Optiek

Wilfred Kafoe
Wilfred Kafoe

Wilfred is sinds 2022 eigenaar van Eekelaar Optiek. Hij startte in 1990 bij Eekelaar als leerling-opticien, leerde hier alle kneepjes van het vak, werd medevennoot en is nu volledig eigenaar. Wilfred is optometrist en contactlensspecialist en expert op het gebied van Varilux-glazen en myopie management.

Leon Cleffken
Leon Cleffken

Leon is optometrist/contactlensspecialist heeft in die hoedanigheid al meer dan 25 jaar ervaring. Sinds 2000 werkt hij bij Eekelaar Contactlenzen. Leon is expert op het gebied van nachtlenzen, harde-, zachte- en multifocale lenzen én myopie management. Kortom: een doorgewinterde specialist.

Cor Schoenmakers
Cor Schoenmakers

Cor werkt als optometrist en contactlensspecialist vier dagen per week bij Eekelaar en is onze bedrijfsleider Contactlenzen. Hij werkte ook lange tijd op de afdeling Oogheelkunde in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) in Tilburg en is zeer deskundig in onderzoek van het gehele oog. Cor is ervaren in het aanpassen van alle soorten contactlenzen en expert in myopie management en diabetescontrole.

Patrick Moonen
Patrick Moonen

Patrick heeft al meer dan 30 jaar optiekervaring en is onze bedrijfsleider Brillen. Hij is medeverantwoordelijk voor de inkoop en is daarnaast expert in Varilux-glazen en myopie management.

Petra Klijn-jansen
Petra Klijn-jansen

Petra is parttime assistente en houdt zich bezig met de administratieve werkzaamheden rond Eekelaar Contactlenzen. Waar nodig biedt zij ondersteuning aan de contactlensspecialisten. Petra werkt op dinsdag en donderdag en is die dagen het eerste aanspreekpunt voor bezoekers van Eekelaar Contactlenzen.

Marga Moonen-Faas
Marga Moonen-Faas

Marga is parttime assistente en houdt zich bezig met de administratieve werkzaamheden rond Eekelaar Contactlenzen. Waar nodig biedt zij ondersteuning aan de contactlensspecialisten. Marga is gespecialiseerd in lenzeninstructie en helpt beginnende lensdragers op weg met het inzetten en uithalen van de lenzen. Ze werkt op woensdag en vrijdag en is die dagen het eerste aanspreekpunt voor bezoekers van Eekelaar Contactlenzen.

Irma van de Wiel
Irma van de Wiel

Irma is als styliste en briladviseur het aanspreekpunt op de winkelvloer. Ze deed stylingervaring op in de modebranche en geeft onze klanten een doordacht advies. Irma weet precies welk montuur bij welk gezicht past.

Saskia Kafoe
Saskia Kafoe

Saskia is de spin in het web als front office-medewerkster achter de contactlensbalie en in de backoffice als administratief medewerkster. Daarnaast is ze werkzaam als contactlensassistente.

Charlotte de Goeij
Charlotte de Goeij

Charlotte heeft jarenlang ervaring als opticien. Na een uitstapje in de reisbranche is ze terug bij het vak waar haar hart ligt. Charlotte werkt bij Eekelaar als styliste en briladviseur en is expert in Varilux-glazen en myopie management.

Maak direct een afspraak met een van onze specialisten

Maak een vrijblijvend een afspraak in onze online agenda
met één van onze medewerkers voor je oogmeting, briladvies of contactlens controle.