Brillenglazen

We meten uw ogen zeer nauwkeurig met hightech apparatuur. Op basis van de gedetailleerde resultaten kiezen we de brillenglazen die het beste passen bij uw behoeften, wensen én het montuur dat u heeft gekozen.

Om echt volledig op maat te kunnen werken, maken wij veelvuldig gebruik van de Visio-Office meetzuil. Hierbij worden onder meer de oogafstand, curve van het montuur, de hoogte, inclinatiehoek en hoornvliesafstand digitaal ingemeten. Op deze manier halen wij het maximale uit uw zicht en kunnen we de perfecte glazen selecteren. Bij ons vind u brillenglazen van de beste kwaliteit, ongeacht het type glas dat u kiest.

Onze huisleverancier is Essilor, een hoogwaardige glasproducent die wereldwijd werkzaam is. Alle glazen worden bij ons in eigen huis op maat in de bril geslepen. Wij meten én slijpen dus zelf, zodat we zeker weten dat u de allerbeste glazen voor uw ogen krijgt.

Wij van Eekelaar Optiek werken transparant en zijn ook helder over de prijzen, u vind hier dan ook een prijsoverzicht van de meest voorkomende glazen, zodat je achteraf niet wordt geconfronteerd met vervelende verrassingen.

Unifocaal Eyezen

Scherp zicht op elke afstand Unifocale glazen zijn er in vele materialen

Multifocaal

Op afstand én dichtbij scherp zien . Dit kan met multifocale brillenglazen

Computerglazen

Lezen & Beeldscherm Geniet ontspannen van een digitale levensstijl

Ontspiegeling brillenglazen

Lezen & Beeldscherm Geniet ontspannen van een digitale levensstijl

Onderhoud brillenglazen

Advies onderhoud brillenglazen