Coating voor brillenglazen

Een brillenglas heeft altijd een coating of ontspiegeling. Deze coating/ontspiegeling bestaat uit een aantal lagen en zorgt ervoor dat reflecties afnemen en daardoor kun je scherper zien. Ook wordt het brillenglas hierdoor harder en het glas is ook vuil, vet en waterafstotend geworden. 
Tevens ziet het er esthetisch ook mooier uit en zijn de ogen ook beter zichtbaar. Al onze brillenglazen zijn standaard uitgevoerd met de beste coating op dit gebied, namelijk Crizal Sapphire UV. En deze kunnen op alle glastypes worden uitgevoerd.

Crizal Easy Pro

Crizal Easy Pro brillenglazen zijn niet alleen voordelig, ze bieden ook geweldige bescherming tegen schitteringen, krassen en vuil. Voorkom vermoeide ogen met Crizal Easy Pro. Het vermindert de schitteringen van computerschermen, tablets en smartphones en vermindert vermoeide ogen. Crizal Easy Pro biedt een goede UV-bescherming en voorkomt op de lange termijn schade aan de ogen. De kraswerende coating is makkelijk schoon te maken en schoon te houden.

Crizal Sapphire HR

Met Crizal Sapphire HR heeft u de meest heldere brillenglazen met een optimaal zicht en esthetiek. Uw brillenglazen reflecteren minder. Waar u ook bent, binnen of buiten, licht reageert vanuit alle hoeken op uw brillenglazen. Dit kan leiden tot hinderlijke reflecties. 

Crizal Sun XProtect

Crizal Sun XProtect is speciaal ontwikkeld als finishing touch voor uw Xperio zonneglazen en beschermen uw ogen maximaal tegen uv. Wanneer u onderweg bent, denkt u er niet altijd aan hoe u uw zonnebril hanteert of opbergt. Xperio zonneglazen met Crizal Sun XProtect bieden u de hoge mate van bescherming die u verwacht wanneer u een zonnebril draagt, zodat u zich kunt concentreren op uw dag, niet op uw zonnebril. De subtiele gouden afwerking is de belofte van Crizal Sun XProtect dat de Xperio zonneglazen een superieure bescherming bieden tegen krassen en vuil.

Crizal Easy UV

Voorkom vermoeide ogen met Crizal Easy UV. Het vermindert de schitteringen van computerschermen, tablets en smartphones en vermindert het risico op vermoeide ogen. Crizal Easy UV zorgt voor een goede UV-bescherming en voorkomt schade aan de ogen op de lange termijn. Het is een kraswerende coating welke makkelijk schoon te maken en schoon te houden is.