Heren

Ook mannen kunnen tegenwoordig kiezen uit een steeds breder aanbod in zonnebrillen. Bij Eekelaar Optiek kunt u terecht voor een ruim assortiment heren zonnebrillen. In onze selectie vindt u telkens de mooiste exemplaren van populaire zonnebril merken.

Afhankelijk van uw persoonlijke stijl is er van alles mogelijk. Kiest u voor dé nieuwe hit voor heren: een rond, metalen montuur? Of wat dacht u van moderne gekleurde spiegelglazen? Deze zien we niet alleen terug in de geliefde pilotenbril, maar ook in de iconische Wayfarer en daarop geïnspireerde modellen. Een andere tijdloze klassieker onder zonnebrillen voor heren is de Panto. En voor de échte trendsetters onder ons: wat dacht u van de allernieuwste, superplatte glazen die rechtstreeks van de catwalks komen. U leest het, er is voor ieder wat wils.

Bent u op zoek naar een nieuwe zonnebril? Dan vindt u deze natuurlijk het beste als u deze eerst even zelf kunt passen. U bent van harte welkom in onze sfeervolle optiek in Tilburg, dan kijken wij graag met u mee!