Zonnebrillentrends 2020

Zomer, zon, een drankje op een terras, zien en gezien worden… Niets heerlijker dan dat! Daar hoort natuurlijk wel een topzonnebril bij; een splinternieuw model uit de mooiste trendcollecties van 2020.

Wanneer je de perfecte zonnebril draagt, heb je verder bijna niets nodig… Een zonnebril is beeldbepalend en hét accessoire om te zien en gezien te worden. 
Eekelaar heeft de nieuwste collecties zonnebrillen van de mooiste en beste merken in huis.

Want een zonnebril is niet alleen een accessoire waarmee je een fashionstatement maakt, het is ook een belangrijk middel om je ogen te beschermen tegen uv-stralen en optimaal zicht te hebben in uitdagende lichtomstandigheden.

Ook tijdens het autorijden en sporten is een goede zonnebril van wezenlijk belang. Daarom hebben wij voor iedere gelegenheid de beste zonnebrillen, met glazen die perfect zijn afgestemd op jouw activiteiten.

Dit jaar zijn er heel veel écht nieuwe modellen. Wat opvalt, is dat de grote, nadrukkelijk aanwezige zonnebrillen plaatsmaken voor subtiele ontwerpen.
De monturen worden ronder en fijner en in plaats van ronde of gebolde glazen, zien we deze zomer geheel vlakke, platte glazen.

Opvallende vintage modellen worden vervangen door kleinere, ronde brillen én –De steekwoorden voor 2019: dun, subtiel en minimalistisch.

Kom vrijblijvend zonnebrillen passen in onze winkel. Ze liggen voor je klaar!

1042 beoordelingen

9,2 / 10

Gebaseerd op 1042 beoordelingen