Rolf Spectacles Velox

Rolf Spectacles
€ 872,00
 
Pas in de winkel

Prijswinnende houten monturen

Wanneer je denkt aan de Alpen, denk je niet direct aan hypermoderne houten monturen. En toch komen de innovatieve houten brillen van Rolf Spectacles uit het hart van Tirol. Rolf brillen worden geheel met de hand gemaakt van hoogwaardige natuurlijke materialen, wegen bijna niets en dragen daardoor zeer comfortabel. De technici van Rolf Spectacles hebben het perfecte scharnier ontwikkeld -ook geheel van hout- en mede daardoor al meerdere designprijzen gewonnen. De twee families die Rolf Spectacles hebben opgericht, laten niets aan het toeval over en produceren daarom elk montuur in hun eigen fabriek in de Alpen.
De houten brilmonturen van Rolf verenigen Oostenrijke gründlichkeit met doordacht design en optimaal comfort.KORTINGSVOUCHER

Op deze website vindt je een overzicht van onze collectie. Wanneer je hier een bril ziet die je zou willen proberen, kun je deze vrijblijvend reserveren en in onze winkel komen passen.

PRINT UW KORTINGSVOUCHER!

Bij aankoop van een bril ontvang je € 25,- korting op de brillenglazen. Je kunt de kortingsvoucher niet gebruiken op afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere kortingen. 

Ook niet te gebruiken bij collectie's van brillen waarbij de prijzen inclusief glazen zijn. 

GLASADVIES

Nadat wij uw ogen hebben gemeten, geven wij het glasadvies dat het beste past bij uw bril en uw wensen.

Wij hebben de keuze uit een groot scala brillenglazen. Voor gepersonaliseerde glazen gebruiken we de Visioffice meting, waarbij de oogafstand, curve van het montuur, hoogte, inclinatiehoek en hoornvliesafstand digitaal worden gemeten.

OOGMETING

Het is verstandig uw ogen regelmatig te laten controleren. Een verkeerde correctie, of geen correctie, kan veel ongemak veroorzaken.

In een van onze 4 meetruimtes meten onze specialisten met geavanceerde apparatuur uw ogen voor zowel veraf als dichtbij.

Onze medewerkers beschikken over alle kennis en ervaring die nodig is om de juiste glazen aan te meten.